Home » Aanbod

Leerproblemen de Baas!

Basisschool

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig....willen graag leren! Maar wat als die nieuwsgierigheid en de motivatie om te leren verdwenen is? Hoogstwaarschijnlijk heb je een kind thuis die niet meer met plezier naar school gaat, buikpijn heeft, faalangst heeft ontwikkeld, vol hoofd heeft, onzeker is geworden, woede aanvallen, kan zich niet goed concentreren, minder gemotiveerd, niet de prestaties haalt die bij hem/haar passen......ofwel niet lekker in z'n vel zit.

Gelukkig ben je hier, want ik kan jullie helpen!

Let op: IEDEREEN kan leren! 

Wat ligt jouw kind in de weg waardoor het leren een probleem is? Weten jullie het al? Kom het samen met Saz Coaching oplossen!

Of weet je het nog niet? Samen komen we daar wel achter en lossen we het op!

 

Voortgezet onderwijs

Sommige jongeren hebben met twee vingers in hun neus de basisschool doorlopen. In de brugklas gaat het eigenlijk ook nog wel, maar in de tweede merken ze dat ze eigenlijk nooit echt hebben geleerd

 

Of is er (een vermoeden) van dyslexie bij jouw kind geconstateerd en loopt het daarom vast op het VO? Goed nieuws, binnen enkele sessie is je puber weer gemotiveerd en gaan de leerprestaties omhoog. Hij of zij zal namelijk op een andere manier leren en merken dat hij of zij het wel kan! 

MBO of HBO/ Ouders

Misschien heb je in deze periode thuisgezeten en beseft dat je het roer om wilt gaan gooien. Daarvoor wil je een studie gaan volgen. Maar tja, hoe ga je dat aanpakken? Het liefst natuurlijk zo efficient en effectief mogelijk! Kom bij Saz Coaching efficiënt en effectief leren!